hvid logo ingen baggrund rektangel (nyes

SAMARBEJDSPARTNERE

Bente Lindgren

Bente%202020_edited.jpg

Arbejdslystsamtaler

Ledelsessparring

Rekruttering

Empatisk udviklingskonsulent

Bente er vores faste partner, når vi arbejder med at løfte det enkelte menneske i organisationen. Hun tilbyder udviklende Arbejdslyst Samtaler til medarbejdere og kompetent Arbejdslyst Sparring til ledere. Med Bente oplever I personlig udvikling og opnår redskaber til at arbejde aktivt med arbejdslysten.

"Det er vigtigt for mig at være nærværende og gøre en mærkbar forskel i sparringer og samtaler. Ved at bruge stærke værktøjer og en coachende tilgang løfter jeg den enkeltes motivation, og det har en stor effekt på arbejdslysten." 

 

Omsorgsfuld coach

De dårlige oplevelser, som dine medarbejdere oplever i hjemmet, tager de med på arbejde, og det går ud over dem selv, deres kollegaer og arbejdslysten. Derfor har vi et samarbejde med Tina, som for eksempel har udviklet og driver platformen ‘Campbell.dk Skolen’, der giver dine medarbejdere redskaber til at undgå stress.

“Jeg har været igennem en lang række livskriser, der alle efterlader mig med ægte, nærværende og autentiske redskaber, som jeg bruger aktivt til at hjælpe andre på deres vej - de er endda udgivet i mine publikationer.

Redskaberne bruger jeg som autentisk baggrund, når jeg styrker medarbejdere, så de bliver gladere, mere stabile og undgår stress.”

Tina M. -L. Campbell

Tina M. L. Campbell.jpg

Online-kurser og foredrag

Omsorgsfulde redskaber

Campbell.dk Skolen

 
Pebble Beach

Maria Batalla

Maria%20Batalla_edited.jpg

Bæredygtig ledelse og relationer

Stressforebyggelse

Mental sundhed

Familie-, Par- og Psykoterapeut

Med fokus på bæredygtige relationer i ledelse samt på arbejdspladsen, tilbyder Maria samtaler med udgangspunkt i det som er svært, såsom tvivl, angst, ensomhed, stress, bekymringer og ønsker for fremtiden. 

Vi samarbejde med Maria, hvor hun kan tilbyde supervision til grupper, samt udviklings samtaler til ledere, med fokus på den personlig ledelse, når der skal gåes mere i dybden.

"Jeg arbejder både ind i familien, personalegruppen og virksomhedskulturen. Nogle gaver er brugbare og andre gaver er ikke brugbare længere. Det kan nogle gange være hjælpsomt at rydde op og få sorteret i os selv."

 

Vi deler arbejdslyst drømmen 

​Vi sætter GAIS trivselsmålinger op for din virksomhed, og som ambassadør har vi nemmere adgang til relevante data og resultater samt et stærkt netværk af fagfolk. Det betyder at vi har de bedste forudsætninger, når vi udvikler din virksomheds arbejdslyst, og giver jeres vækst et forspring.

Som GAIS ambassadør udbreder vi viden og erfaring om trivsel, og vi bidrager aktivt til en bevægelse, der sætter arbejdslyst på dagsordenen - simpelthen fordi vi ønsker at at langt flere oplever større arbejdslyst.

GAIS Ambassadør

gais ikon.png

Kvalificerede arbejdslystmålinger

Videndeling & sparring

Ambassadør netværk