Walk & Talk MA.jpg
hvid logo ingen baggrund rektangel (nyes
MA Logo_.png

CASE

MAGISTRENES A-KASSE IDÉCAFE

INTRODUKTION

MA A-kasse er en a-kasse for primært humanister og scient.er med generelle akademiske kompetencer.

Idécaféen er et ugentligt mandags netværk drevet af Lina Pape Dreier, hvor medlemmer af MA A-kasse, kan møde andre medlemmer og få inspiration til deres jobsøgning.

Hver gang arbejdes der ud fra et bestemt tema med formålet at viden- og erfaringsdele, inspirere, sparre, motivere og opmuntre samt intorduktion til (nye) jobsøgningsredskaber.

RESULTATER

Idécaféen havde interesse i at dykke ned i temaet: netværk on- og offline samt værdien ved Walk & Talk.

Resultatet blev viden om, hvordan deltagerne hver især kunne netværke fremadrettet og inspiration til nye måder og steder at netværke. Som eksempelvis kan være gennem Walk & Talk.

Først kiggede vi på hvordan deltagerne brugte netværk for tiden og dernæst hvilken form for netværk der tiltalte dem mest og hvorfor. Og sluttede af med undersøge hvad der skulle til for at de enten kom igang med at netværke eller at blive bedre til at netværke. 

Lina Pape.png

"Jeg har deltaget i flere Walk and Talks, hvilket er en anderledes og givende måde at tale om forskellige emner og møde nye mennesker på.


Jeg er faktisk så begejstret for Mads og Rasmus' facilitering af Walk and Talk-konceptet, at jeg to gange har brugt det som et indslag i min idécafe hos Magistrenes A-kasse i Aalborg"

Lina Pape Dreier

Facilitator & Netværkskoordinator

MA A-kasse idécafe

“Jeg oplevede, at tankerne fik et bedre flow ved at tale, mens man går. Jeg blev skubbet lidt i en ny retning i forhold til netværk - at jeg måske skal afprøve det at netværke lidt mere ude i virkeligheden og ikke kun online”

Stine Eggertsen Hansen

Deltager

Idécaféns Walk & Talk

Stine.jpg

VIDERE LÆSNING

Du kan finde mere om vores koncepter her: Vores ydelser

 

Eller blive inspireret af vores blog: Walk & Talk

Vil du også have en anerkendt tryg vej til trivsel? 
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.