hjerterummet facade.jpg
hvid logo ingen baggrund rektangel (nyes
logo hjerterummet

CASE

BLÅ KORS - HJERTERUMMET

INTRODUKTION

På Hjerterummet arbejder de for at skabe et rum, hvor deres besøgende gæster bliver set som unikke og værdifulde mennesker. De ønsker at hjælpe misbrugere og socialt udsatte ved at bygge på nærvær, høj faglighed og troen på nye muligheder. Netop troen på nye muligheder giver de ved hjælp af bl.a. fællesspisning og aktiviteter.

 

Hvis du er interesseret i at læse mere om Hjerterummet ved at klikke på ikonerne til venstre.

I forbindelse med Danmarks mentale sundhedsdag, havde vi til opgave at få sat fokus på trivsel og mental sundhed på en arbejdsplads, hvor fokus normalt er på de besøgendes trivsel og deres egen trivsel og mental sundhed derved er en andenprioritet.

RESULTATER

I samarbejde med Hjerterummet fik vi arbejdet med:

  • Opsætning af GAIS trivselsmåling

  • Analayse og gennemgang af GAIS resultater

  • Walk & Talk workshop med fokus på mental sundhed og trivsel

Ved at dykke ned i GAIS målingen og finde relevante indsatsområder kunne vi gennem workshoppen sætte fokus på trivsel og mental sundhed for leder og medarbejdere i hjerterummet. Vi tog et fokus på arbejdslystfaktorene mening, medbestemmelse og balance med temaet: Match mellem opgaver og kompetencer. Ved denne workshop, var vi også ude og walk & talk for at sparke gang i de kreative tanker under ideudviklingen til løsningforslagene.

Under workshoppen kom vi frem til flere områder der kunne styrkes De omhandlede mere faglighed og samarbejde, sammenkobling af teori og praksis samt opsætning af langsigtede handleplan for stedet og fremtidige projekter.

blå kors - hjerterummet - workshop.jpg

Hvordan er matchet mellem opgaver og kompetencer i din virksomhed?

Vil du også have en anerkendt tryg vej til trivsel? 
Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer.