hvid logo ingen baggrund rektangel (nyes

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

 

PRIVATLIVSPOLITIK GENERELT

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan Hoffensetz & Halvorsen anvender og behandler de personoplysninger, som vores kunder giver til os, og som Hoffensetz & Halvorsen indsamler, når du anvender Hoffensetz & Halvorsen’s hjemmeside.

Hoffensetz & Halvorsen respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger og er opmærksomme på, at alle personoplysninger behandles forsvarligt og hensigtsmæssigt.

1. Hvad er personoplysninger?

En personoplysning er enhver form for information, der kan henføres til fysiske personer, selvom dette forudsætter kendskab til f.eks. cpr-nummer, adresse mv. Der sondres mellem to typer af personoplysninger. ”Følsomme oplysninger” og ”almindelige oplysninger”.

 

Følsomme oplysninger er oplysninger om race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, samt behandling af genetiske eller biometriske data med det formål entydigt at identificere en fysisk person, vedkommendes helbredsoplysninger eller seksuelle orientering.

 

Almindelige personoplysninger er oplysninger, der ikke falder under kategorien af følsomme oplysninger. Det kan for eksempel være identifikationsoplysninger som navn og adresse, oplysninger om økonomiske forhold, kommercielle oplysninger omkring kunder eller mere tekniske oplysninger som f.eks. IP-adresse.

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi?

 

Når du sender en besked til os via kontaktformularen under KONTAKT, indsamler Hoffensetz & Halvorsen dine almindelige personoplysninger, såsom navn, telefonnummer, e-mail, samt hvad du måtte anføre i din besked.

 

  • Hoffensetz & Halvorsen vil ligeledes indsamle oplysninger omkring, hvordan du bruger vores hjemmeside. Til dette bruger vi IP-adresser og sessionsoplysninger og andre oplysninger, der er med til at kortlægge din webadfærd.

  • Device-information – som f.eks. hvilke typer af enheder du bruger til at interagere med vores hjemmesider og dine placeringsoplysninger vil også blive indsamlet.

3. Hvorfor indsamler vi personoplysninger?

 

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse med vores rådgivning og hjemmeside, indsamler vi dine personoplysninger.

Når du bruger Hoffensetz & Halvorsen’s hjemmeside, giver du således samtykke til, at Hoffensetz & Halvorsen må håndtere de kategorier af oplysninger, der er relevante for at kunne levere den nødvendige service eller optimering, vedligehold eller udvikling af vores hjemmeside.

4. Personoplysningerne vi indsamler bruges til:

 

  • At kunne levere målrettede annoncer og kampagner.

  • At kunne sende dig nyhedsbreve og andre produktnyheder.

  • At forstå den måde du bruger vores hjemmeside på så vi kan forbedre og optimere dem samt udvikle nye produkter og services.

  • At kunne sende dig momsgyldige fakturaer og håndtere de transaktioner, der forvaltes.

  • At kunne lave analyse og statistik på vores kunder, vores marked, vores hjemmeside og vores services så vi bedre kan forstå vores kunder og dermed tilbyde nye og forbedrede produkter og services.

 


 

5. Hvem deler vi personoplysninger med?

 

Hoffensetz & Halvorsen deler dine oplysninger med betroede samarbejdspartnere, som hjælper os med at vedligeholde, opdatere eller drive vores hjemmeside, forretning eller servicere dig. Disse parter vil kun have adgang til dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt og altid med kontraktuel forpligtelse til at behandle dine oplysninger fortroligt.

 

Personoplysninger afgivet i forbindelse med rådgivning deles ikke med andre end Hoffensetz & Halvorsen’s ansatte, medmindre du giver specifikt og informeret samtykke hertil.

 

Dine oplysninger vil ligeledes blive delt med tredjeparter eller samarbejdspartnere, med henblik på at kunne levere markedsføring, annoncering eller andre lignende services. Disse services inkluderer, men er ikke begrænset til; Facebook, Google AdWords, LinkedIn.

 

For at kunne optimere og måle på de besøgende på vores hjemmesider deles dine oplysninger med tredjepartsservices, der kan bruges til at optimere og forbedre vores hjemmesider og produkter. Til dette bruges bla. følgende services; Google Analytics, Facebook.

 

6. Retsgrundlag

 

Hoffensetz & Halvorsen behandler dine oplysninger enten på baggrund af dit udtrykte samtykke, eller hvis behandlingen er nødvendig for, at vi kan gennemføre en kontrakt, som du er part i.

 

Såfremt behandlingen er baseret på dit samtykke, vil du have mulighed for at kunne kalde dette samtykke tilbage, som beskrevet i punkt 8: ”Dine rettigheder”.

 

Såfremt du ikke ønsker at samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, kan Hoffensetz & Halvorsen ikke yde rådgivning eller adgang til de services, der udbydes på Hoffensetz & Halvorsen’s hjemmeside.

7. Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen (som udgangspunkt 3 måneder), og bliver slettet herefter, med mindre andet aftales. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Personoplysninger indhentet med henblik på at sende nyhedsbreve og opdateringer omkring vores produkter vil beholdes, indtil disse afmeldes af dig.

 

Fælles for alle personoplysninger gælder dog, at personoplysninger altid slettes, når personoplysningerne ikke længere er  relevante i forhold til det formål, hvorpå de er blevet indsamlet eller, hvis et samtykke trækkes tilbage inden en egentlig ydelse, er begyndt.

 

 

8. Dine rettigheder

 

Som registreret har du ret til at få dine personoplysninger slettet.

 

Som registreret har du ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler på dig. Du kan, når som helst anmode om et dataudtræk af alle de data, der behandles på dig. Dine data vil blive leveret hurtigst muligt – dog altid med svar indenfor 4 uger.

 

Som registreret har du ret til at få transporteret din data til en anden dataansvarlig. Dine data vil blive leveret, som et regneark i Microsoft Excel-format, der kan overføres til en anden dataansvarlig.

 

Som registreret har du ret til at få berigtiget forkerte eller unøjagtige oplysninger, der behandles om dig.

 

Som registreret har du ret til at trække et samtykke tilbage, såfremt du ønsker at standse eller begrænse en behandling af dine personoplysninger.


 

9. Henvendelser vedrørende personoplysninger

 

Hvis du ønsker at få indsigt i, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig eller har spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger, kan der rettes kontakt til Hoffensetz & Halvorsen’s dataansvarlige Rasmus Hoffensetz og Mads Rune Holdgaard Halvorsen på mail: info@hoffensetzhalvorsen.dk

10. Ændringer i vores privatlivspolitik

 

Hoffensetz & Halvorsen forbeholder sig retten til at ændre eller opdatere vores Cookie- og privatlivspolitik. Seneste opdatering vil fremgå i bunden af denne side. Såfremt vi ønsker at ændre disse, vil de berørte parter få besked herom, og datoen for ændringen eller opdateringen vil fremgå i bunden af denne side.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

COOKIES

Når du besøger Hoffensetz & Halvorsen, informeres du om, at der bruges cookies på websitet. Cookies er med til at få hoffensetzhalvorsen.dk til at fungere og bruges til at indsamle statistik, så vi kan forbedre din brugeroplevelse. Læs mere om hvordan cookies fungerer og hvordan du kan slette eller kontrolere dem her


 

11. Cookies til analyseformål

Hoffensetz & Halvorsen anvender cookies til analyseformål. Vi indsamler overordnet information om din og andres vej gennem hoffensetzhalvorsen.dk. Vi bruger forskellige analysesystemer på forskellige dele af sitet, og her kan nævnes Google Analytics og Wix’s interne analysesystem, hvor hoffensetzhalvorsen.dk er udviklet igennem.

 

 

12. Henvendelse

Du kan altid henvende dig til os, hvis du ønsker nærmere oplysninger via følgende kontaktoplysninger:

Hoffensetz & Halvorsen IVS

Læsøgade 10

9000 Aalborg

+45 42 23 39 50

info@hoffensetzhalvorsen.dk

13. Klage

 

Hvis du ikke er tilfreds med Hoffensetz & Halvorsen’s behandling af din henvendelse om behandling af dine personoplysninger kan du klage til:

 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Telefon: +45 33 19 32 00

Se mere på www.datatilsynet.dk

 

Maj 02 2019

 
 
 
Fn_verdensmål_8.gif

FØLG OS

KONTAKT

© 2019 af Hoffensetz & Halvorsen. CVR: 40392025