hvid logo ingen baggrund rektangel (nyes

Arbejdslyst handler om at have lyst til og at være motiveret for sit arbejde - når dine medarbejdere føler sig motiveret for sit arbejde, har det en positiv betydning for stabil performance, færre sygedage, planmæssig vækst og i sidste ende en anerkendt og tryg vej til god trivsel.

OVERBLIK

                            ARBEJDSLYST 360

GRUNDIGT OG LANGSIGTET

Arbejdslyst 360 handler om grundighed, og derfor begynder den med et jordnært 1-måneds forløb. Derefter begynder vi sammen vores langsigtede samarbejde om god arbejdslyst, så I fortsætter med at mærke arbejdslystens positive effekter i jeres virksomhed.


Efter vores 1-måneds forløb, ved du præcis hvordan du bedst arbejder med trivsel i din virksomhed.

INDHOLD

 

Præsentation af udviklingsmuligheder

Indsigt i din virksomhed

Sat tal på arbejdslysten

Trivselsmåling - GAIS

Arbejdslyst 360 begynder med at tage temperaturen i jeres virksomhed med en GAIS trivselsmåling. Den giver et udgangspunkt og konkrete fakta at arbejde ud fra.

GAIS er anonymt, grundigt, baseret på forskning og tager kun 9 minutter at lave. Læs mere om GAIS.

Når målingen er lavet og analyseret, kommer vi selvfølgelig ud og præsenterer resultaterne. Her skræddersyer vi også arbejdslyst workshops, så de passer perfekt til dit team og din virksomhed.

 

ARBEJDSLYST WORKSHOP

Faciliterede og effektive workshops hos jer, hvor I som virksomhed sikrer jeres trivsel med konkrete idéer og en præcis handleplan. Og det tager kun 90 minutter.

 

Ligesom et spil er der klare regler, spændende opgaver og et fælles mål om at fremme arbejdslysten og styrke jeres samarbejde - det betyder at idéerne flyder frit. Vi faciliterer og sørger for at processen forløber gnidningsfrit og trygt.
 

Arbejdslyst Workshops er de vigtigste skridt til motiverede medarbejdere, stabil arbejdskultur og den gode trivsel.

Effektiv idéudvikling

Konkret handleplan 

Workshop - 90 min

Arbejdslystsamtaler

Personligt fokus

Ledersparring 

SPARRING

Arbejdslyst 360 indeholder to typer individuel sparring: for ledere og for medarbejdere.

Ledersparring er en times sparring om rollen som leder der sætter arbejdslysten i fokus. Her finder du sammen med Bente frem til, hvordan du bedst muligt skaber arbejdslyst og bruger det til at vækste din virksomhed.

Arbejdslystsamtaler er medarbejdersparring med Bente, hvor den enkelte medarbejder finder frem til, hvordan de selv kan være med til at påvirke deres arbejdslyst.

Den individuelle sparring sikrer at alle er med på, hvordan I hver især bidrager og er vigtige for at skabe god arbejdslyst.

En samtale tager tager max 60 min 

 

STRATEGI

Til sidst samles enderne i en arbejdslyst strategi, der kort og præcist beskriver, hvilke skridt  I kan tage, så I fortsætter med at  udvikle jeres virksomhed og fremme arbejdslysten.

Det er også her, at vi planlægger vores fremtidige samarbejde og vurderer, hvor ofte arbejdslysten skal måles, og hvilke behov I har i forhold til sparring og opfølgning.

 

Arbejdslyst 360 strategien sikrer jeres høje arbejdslyst og trivsel under og efter forløbet.

Sikrer dit udbytte på langt sigt

Konkretiseret samarbejde

Arbejdslyst strategi

 

OPSUMMERING

TID

  • Workshops på  90 min med dig og dine medarbejdere

  • Arbejdslyst samtaler på 60 min

  • Ledersparring af 60 min

  • 1-måneds forløb

PRIS*

2 x Trivselsmåling

1 x Ledersparring

2 x Arbejdslystworkshop

8 x Arbejdslystsamtaler

1 x Strategisparring

55.000 DKK

ekskl. moms

* Prisen er et eksempel på hvordan et månedsforløb kan se ud og er baseret på vores priser fra Enkeltstående Ydelser. Arbejdslyst 360 er kontinuerlig og skal vedligeholdes. Eksempelvis gennem halvårlige arbejdslystmålinger.

UDBYTTE

  • Fasteholdelse af de rigtige medarbejdere

  • Motiverede medarbejdere

  • Gode samarbejdsevner

  • Tryg vej til trivsel​

  • Færre sygedage